SIQ z globalnim partnerjem, podjetjem GLI, v zaključni fazi dogovora za strateško sodelovanje

30. november 2022

Z velikim veseljem sporočamo, da je SIQ Ljubljana v sklepnih dogovorih za strateško sodelovanje z Gaming Laboratories International (GLI), vodilnim svetovnim ponudnikom storitev preskušanja in certificiranja igralniških tehnologij. Prepričani smo, da bo strateško partnerstvo ponudilo dodatne prednosti z vidika odličnosti, širine naših storitev in odzivnosti.

Dogovor bo pokrival vse SIQ-jeve poslovne dejavnosti na področju preskušanja in certificiranja igralniških tehnologij v Sloveniji, Italiji, Španiji in Južni Afriki, kar omogoča ohranitev celotne delovne sile in strank. GLI bi kot partner prinesel dodatno širino znanja in izkušenj, kar strankam SIQ prinaša okrepljen globalni doseg. SIQ že skoraj 60 let sodeluje z organizacijami pri njihovih prizadevanjih za vstop na trge, povečanje produktivnosti, izboljšanje kakovosti ter doseganje odličnosti in tako bo ostalo tudi v prihodnje.

Obstoječim strankam bomo pri tem še naprej nudili vrhunske in celovite storitve, z dodatno prednostjo globalnega dosega več kot 475 jurisdikcij, povezovanja s strokovnjaki po vsem svetu in preskušanja pri obeh partnerjih, kar zmanjšuje stroške. Našim strankam bi bila tako zagotovljena dolgoročna podpora ne le s strani slovenske ekipe strokovnjakov, temveč tudi  ekipe 1200 sodelavcev z vsega sveta. Kot pri vseh pomembnih poslovnih odločitvah bomo še naprej tesno sodelovali z našimi strankami, partnerji in zaposlenimi, da bo proces integracije potekal kar se da učinkovito in nemoteno.

Nazaj na vse novice